Pakjespaniek 2+

Theater Lapstok

Sinterklaas vindt dat het tijd wordt dat Piet Paniek ook pakjes gaat bezorgen. Pepernoten strooien kan hij als de beste, maar op de stoomboot heeft hij nog nooit meegevaren (te eng), het paard van Sinterklaas vasthouden wil hij niet (te spannend) en al helemaal niet een cadeautje door de schoorsteen gooien (te gevaarlijk).

Omdat hij toch zijn pietendiploma wil halen, heeft Sinterklaas hem de opdracht gegeven het pakje van Pien te bezorgen. Na een lange reis op de fiets, raakt hij op het laatste moment door de zenuwen het pakje kwijt. Oei, wie heeft het pakje nu?

Laat zien dat je zelf ook wat pietenlef en pietenhandigheid hebt. Lukt het jou om te helpen het pakje terug te vinden en Piet Paniek klaar te stomen voor de ultieme schoorsteenklim?

Roetvegen?

Piet heeft in deze voorstelling een update naar de 21e eeuw gekregen en krijgt daarom enkel roetvegen van de schoorsteen op zijn gezichtje.

Blijf na de voorstelling lekker hangen op deze Vrolijke Vrijdag en doe mee met de knutselactiviteit in het café!


VROLIJKE VRIJDAG ACTIVITEIT
Sint en Piet maken van wc rollen! Zo hebben de kids de mogelijkheid om met alle kleuren papier hun eigen sint en piet te maken.