Opening Krokus Kabaal

Krokus Kabaal

Deze activiteit is onderdeel van het Krokus Kabaal festival 2020. Bekijk HIER het gehele programma.

Heb je zin in een feestje? Wij nodigen iedereen tussen de 2 en 100 jaar uit om samen met ons het Krokus Kabaal Festival te openen! Voor en na de voorstelling ‘Belle en het Beest (2+)’ in de theaterzaal is er van alles te beleven. Dus trek je mooiste kleding aan. Kom als Caribische prins(es), als klompen fee, 1001 nacht koning(in) of gewoon in je mooiste en stoerste pak naar Theater & Filmhuis Dakota!


PROGRAMMA OPENING KROKUS KABAAL

13.00 uur | Beestachtige Selfies | Gratis Toegang
Ga op de foto in onze berenkuil-foto booth of kom samen knutselen om je feestkleding helemaal af te maken: kleur, knip en versier jouw beestenmasker voor het gemaskerde ‘Belle en het FeestBeest Bal’

14.00 uur | ‘Belle en het Beest’ (2+) | €3
Over de mooie, arrogante prins die door een vloek van de tovenares in een afschuwelijk beest wordt veranderd.

14.45 | Belle en het FeestBeest Bal | Gratis Toegang
Na de voorstelling mogen de voetjes van de vloer. Tijd voor ‘Belle en het FeestBeest Bal! Alle prinsen en prinsessen (jij dus ook!) verschuilen zich achter hun zelfgemaakte beestenmasker. De dansvloer wordt uitgerold, Funky Fran kruipt achter de draaitafel en de feestbeesten worden warm onthaald.

Het wordt een voorjaarsvakantie vol met leuke  kindervoorstellingen, (gratis) workshops, films en heel veel gezelligheid. Je hoeft je dus niet te vervelen, want er is genoeg te doen en iedereen is welkom!