Open Mic Night – LIVE / BLUES

LET OP: wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is de Open Mic Night - LIVE geannuleerd.

Ben je op zoek naar een podium waar jij je talent kunt laten zien als singer-songwriter, band, muzikant of vocalist? Kom dan elke 1e vrijdag van de maand naar de Open Mic Night - LIVE in Café ZUID57! Treed solo op of kom jammen met de ROCKIT-Huisband. Deze band improviseert er op los en staat te popelen om met jou te jammen! Zien we je ook? Thema: Blues!

Aanmelden voor de de Open Mic Night - LIVE en/of thema's kan via het onderstaande aanmeldformulier. TOEGANG IS GRATIS dus neem vooral je familie, vrienden, kennissen en buren mee! Kaarten kun je gratis bestellen via de ticket button. LET OP: aanmelden kan vanaf 16 jaar!

Elke 1ste vrijdag van de maand is het ook extra feest, want dan kun je vooraf in Café ZUID57 genieten van een een speciaal borrel- en/of daghap arrangement!


WIE IS ROCKIT MUSIC PRODUCTIONS?

ROCKIT Music Productions helpt d.m.v. muziekworkshops de samenwerkingen in bedrijven te verbeteren. Maar daarnaast zijn ze ook op vele scholen en BSO's te vinden om de muziekeducatie te stimuleren en te verbeteren ook d.m.v. deze muziekworkshops. Ook helpen ze muzikanten aan professionele oefenstudio's waar je ook nog eens je eigen les praktijk kan oprichten en nemen ze gehele evenement-organisaties uit handen zodat de klant zich kan focussen op de dingen waar hij/zij goed in is!

Samen met Theater & Filmhuis Dakota organiseren ze dus nu ook elke eerste vrijdag van de maand een Open Mic Night - LIVE om enthousiaste muzikanten een podium te bieden.  Je kunt solo, samen met de ROCKIT-Huisband of met je eigen band optreden. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden.

Tot dan!


CHECK HIER DE VOLGENDE EDITIES VAN DE OPEN MIC NIGHT - LIVE

7 februari: algemeen
3 april: algemeen
5 juni: algemeen


De Open Mic Night - LIVE is een samenwerking van ROCKIT Music Productions en Theater & Filmhuis Dakota.