Op locatie: Zomer in de wijk (Bouwlust)

Locatie: Cruiijfcourt naast Bibliotheek Bouwlust

LET OP: DIT PROGRAMMA VINDT NIET PLAATS IN DAKOTA MAAR OP LOCATIE.
Zuiderparktheater en Theater en Filmhuis Dakota slaan deze zomer de handen in en organiseren laagdrempelige vakantie activiteiten in de wijk voor kinderen die niet op vakantie kunnen deze zomer. Op dinsdag 12 juli strijken we neer op 2 verschillende locaties in Escamp met een mini vakantie festival. We brengen een laagdrempelig pop-up festival naar Bouwlust en Moerwijk.
 
Zomer in de wijk, Bouwlust, 2+
Dinsdag 12 juli strijken we tussen 10.30 en 12.30, neer in Bouwlust naast de bibliotheek.
We komen met een speels theater- en knutsel programma. We beginnen met een Ukkie concert (2+), waarin we op muziek het thema vakantie gaan ontdekken.
 
Daarnaast komt Arie Vontura met ons mee. Hij heeft een bijzondere en interactieve ‘silent disco’ voorstelling (5+) want hij heeft een fantastische uitvinding gedaan: een koptelefoon waarmee je door de tijd kunt reizen. Samen met de kinderen gaat Arie vooruit naar de toekomst en terug naar het verleden. (de voorstelling duurt 30 min)
 
Even lekker de heupen losschudden? Dat kan samen met Amel (aka Shainy), die jou alle ins- en outs laat zien van de vetste TikTok dansjes van dit moment.
 
Ook mag je doorlopend aansluiten aan onze knutseltafel waar je jouw eigen vakantiepost kunt maken voor senioren in jouw buurt die het geweldig vinden om vakantiepost te ontvangen. Zo voelen zij zich iets minder alleen deze zomer.