Op locatie: Zomer in de tuin (Moerwijk)

Locatie: binnentuin van Baerlestraat Moerwijk

LET OP: DIT PROGRAMMA VINDT NIET PLAATS IN DAKOTA MAAR OP LOCATIE.

Zomer in de tuin, Moerwijk 5+ 

Dinsdag 12 juli zijn we van 15.00 tot 16.30 uur in de binnentuin van de Van Baerlestraat in Moerwijk. We brengen in dit pop up festival leuke activiteiten mee. Zo kun je met kunstenaarsduo Hellweg en La Cruz werken aan een tof kunstwerk. Lekker timmeren, schilderen en creativiteit de vrije loop laten. 
 
Daarnaast komt Arie Vontura met ons mee. Hij heeft een bijzondere en interactieve ‘silent disco’ voorstelling want hij heeft een fantastische uitvinding gedaan: een koptelefoon waarmee je door de tijd kunt reizen. Samen met de kinderen gaat Arie vooruit naar de toekomst en terug naar het verleden. (de voorstelling duurt 30 min)
 
Ook mag je doorlopend aansluiten aan onze knutseltafel waar je jouw eigen vakantiepost kunt maken voor senioren in jouw buurt die het geweldig vinden om vakantiepost te ontvangen. Zo voelen zij zich iets minder alleen deze zomer.
 
Liever lekker bewegen? Dat kan samen met Amel (aka Shainy), die jou alle ins- en outs laat zien van de vetste TikTok dansjes van dit moment.