Onward (NL)

Regisseur: Dan Scanlon / VS / Duur: 103 minuten

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae - het team achter Monsters University.

Lekker voor bij de film: pakje snoep en appelsap (voor €1)! 


DAKOTA’S KIDS FILM CLUB
Deze zomervakantie kun je weer aan de slag in Dakota’s Kids Film Club. Knutsel mee met de tofste film club van Escamp en op vertoon van je filmkaartje is toegang tot de Kids Film Club gratis. Er zijn beperkt plekken dus zorg dat je op tijd reserveert!

Woensdag 29 & donderdag 30 juli | 15.15 uur
Op woensdag 29 en donderdag 30 juli staat vanaf 15.15 uur de knutseltafel weer klaar. Na afloop van de film Onward, kun jij in de Kids Film Club jouw eigen toverstaf knutselen! Laat je inspireren door deze gave film en bedenk jouw eigen superkracht en tover een mooie toverstaf tevoorschijn. Wij zorgen voor de materialen (papier, lijm, scharen, glitters, verf enz.), breng jij jouw super power mee? Reserveer wel vooraf een filmkaartje zodat je zeker bent van een plekje voor de film & de Kids Film Club.

Reserveren kan HIER of via kassa@theaterdakota.nl / 070 326 5509


LET OP: In lijn met de landelijke voorschriften voor theaters en bioscopen, is het niet mogelijk om kaartjes te kopen aan de deur. Koop uw kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar u naartoe wilt. 

Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota

Het is helaas niet mogelijk om deze filmkaarten online te bestellen.
U kunt voor reserveringen bellen met de kassa van Theater Dakota tel: 070 3265509 of mailen naar kassa@theaterdakota.nl.

Hapje eten voor of na de film? Dat kan! Reserveer je tafeltje via 070 326 5509 of via cafezuid57@theaterdakota.nl