Ontmoet elkaar bij… Oma Greet

Een avond speciaal voor 65 plussers uit Escamp!

Gaat u als 65 plusser graag naar een leuke theater- of filmvoorstelling, maar zoekt u nog iemand die met u wilt meegaan? Onder het genot van een gratis maaltijd kunnen we kennis met elkaar maken en vertelt Theater & Filmhuis Dakota u over het gloednieuwe Buddyproject. Want u gaat toch ook liever samen naar het theater dan alleen? Als toetje is er prachtige live jazz muziek met een heerlijk kopje koffie of thee toe. Het belooft een geweldige avond te worden. Bent u er ook bij?

Maar de avond is zeker nog niet afgelopen, want na de lekkere maaltijd bent u van harte welkom bij Oma Greet Leet Show. Met haar levensmotto ‘Als je het niet weet, mot je het vragen’ leest Oma Greet elke week de Haagse kranten en nodigt de mensen achter de krantenartikelen uit. Een Haagse avond vol Haags nieuws, muziek, politiek, kunst en cultuur. Met dit keer als thema: Buddy's! We hebben ze in alle vormen en maten en onze bekende oma vertelt u er van alles over.

Toegang is GRATIS, maar verzeker u van een plekje door tijdig te reserveren. Reserveren kan via 070 326 55 09 of via kassa@theaterdakota.nlVermeld bij de reservering ‘Ontmoet elkaar bij Oma Greet’. Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom, om 18.30 zullen we aan tafel gaan. De avond zal tot ongeveer 21.30 uur duren. 

Heeft u vragen over het programma, of heeft u behoefte aan vervoer? Neem dan contact op via Buddy@theaterdakota.nl of 070 36 00 252. 


PROGRAMMA - GRATIS TOEGANG!

Aanvangstijd: 18.00 uur 
Gezamenlijk eten en presentatie Buddy project: 18.30 - 19.30 uur
Live Jazz muziek: 19.30 - 20.15 uur
Oma Greet Leet Night: 20.15 - 21.30 uur