Onder het Maaiveld Junior

Regisseur: Mark Verkerk / Nederland / Duur: 70 minuten

Wist je dat er in een handje grond meer bodemdiertjes leven dan dat er mensen op de aarde wonen? Meer dan acht miljard dus!De film Onder het Maaiveld junior neemt je mee op een ondergrondse reis naar allemaal beestjes die je nog nooit gezien hebt.Het bodemleven speelt een ontzettend belangrijke rol in alles wat groeit en bloeit op onze aarde.En het bijzondere is dat je die kleine beestjes ook bij jou in de buurt de bodem gezond houden.Na het zien van de film kijk je op een totaal andere manier naar je eigen omgeving en krijg je zin om zelf aan te slag te gaan. Tegels uit de tuin wippen en de natuur een handje helpen.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Wo 31 Mei 15:30
    Cineville - Film: €0,00
    Normaal - Film: €6,50