Oma Greet Leet Night

Na succesvolle eerdere edities gaan we door met de talkshow van de leukste oma van Escamp: Oma Greet Leet Night! Oma Greet, onze buurtbewoonster met het hart op de tong, wil alles van haar bijzondere gasten weten. De volgende editie is op vrijdag 4 oktober (20.15 uur) in Theater & Filmhuis Dakota!


PROGRAMMA OMA GREET LEET: VIER HET DIER!

Met haar levensmotto ‘Als je het niet weet, mot je het vragen’, leest Oma Greet elke week de Haagse kranten en nodigt de mensen achter de krantenartikelen uit. Een Haagse avond vol Haags nieuws, muziek, politiek, kunst en cultuur. Den Haag op haar best in Dakota! Deze editie valt samen met dierendag en daarom staat de show in het teken van dieren. Naast Oma’s vast dierenvriendin Truutje zullen verschillende gasten en dieren hun opwachting maken in de huiskamer van Oma Greet. Denk aan goed gekapte wedstrijdhonden, huisdieren van kinderen uit Escamp, kekke mode met dierenprintjes, de rattenplaag etc. Kortom, het wordt een beestachtig goede show!


EXTRA BIJ OMA GREET LEET: LEKKER OUDERWETS SMULLEN!

Menu wordt binnenkort bekendgemaakt.

Reserveer je tafeltje (reserveren aan te raden; het restaurant kan op de avond zelf helemaal vol zijn) via cafezuid57@theaterdakota.nl of via onze kassa 070 326 5509. Let op, de reservering is pas geldig bij bevestiging.


Drankje inclusief. De kaartprijs is inclusief een drankje in de pauze. Als er geen pauze is, krijgt u het drankje na de voorstelling.

Kaarten

 • Vr 8 Nov 20:15
  Normaal: €8,00
  Vriend: €6,00
 • Vr 7 Feb 20:15
  Normaal: €8,00
  Vriend: €6,00
 • Vr 10 Apr 20:15
  Normaal: €8,00
  Vriend: €6,00