Oma Greet Leet Night

Na drie succesvolle edities gaan we door met de talkshow van de leukste oma van Escamp: Oma Greet Leet Night! Oma Greet, onze buurtbewoonster met het hart op de tong, wil alles van haar bijzondere gasten weten. De eerstvolgende editie is op vrijdag 14 juni (20.15 uur) in Theater & Filmhuis Dakota!


PROGRAMMA OMA GREET LEET: BUDDY'S

Met haar levensmotto ‘Als je het niet weet, mot je het vragen’, leest Oma Greet elke week de Haagse kranten en nodigt de mensen achter de krantenartikelen uit. Een Haagse avond vol Haags nieuws, muziek, politiek, kunst en cultuur. Den Haag op haar best in Dakota!

Deze keer zal oma Greet het hebben over Buddy’s. Ze zag grote posters op de Leyweg en las in de krant dat de Gemeente Den Haag een grote campagne heeft gelanceerd, omdat er veel mensen in Den Haag zich weleens eenzaam voelen. Misschien kunnen zij wel een buddy gebruiken? Maar wat of wie is nou een buddy? Is dat een kameraad, een vriend, een maatje of een inspiratiebron? En wat als je een buddy zoekt? Het is toch best gezellig als iemand je ouderwets een kaartje of brief stuurt om te laten weten dat hij aan je denkt?

Maar wist je dat niet alleen mensen, maar ook dieren kunnen buddy’s zijn? Een trouwe kameraad die je helpt de deur uit te gaan bijvoorbeeld. Soms is samen leuker dan alleen, of is alleen leuker dan samen? En waren buddies ook niet die plakkertjes om je posters mee aan de muur te hangen? Naast haar vaste steun en toeverlaat Truutje zal ook Greet’s buddy Joelle Fokke aanschuiven als tafeldame.

Wees welkom in de huiskamer van Oma Greet en tot 14 juni!


EXTRA BIJ OMA GREET LEET:
LEKKER OUDERWETS SMULLEN!

Menu wordt binnenkort bekendgemaakt.

Reserveer je tafeltje (reserveren aan te raden; het restaurant kan op de avond zelf helemaal vol zijn) via cafezuid57@theaterdakota.nl of via onze kassa 070 326 5509. Let op, de reservering is pas geldig bij bevestiging

Kaarten

 • Vr 8 Nov 20:15
  Normaal: €8,00
  Vriend: €6,00
 • Vr 7 Feb 20:15
  Normaal: €8,00
  Vriend: €6,00
 • Vr 10 Apr 20:15
  Normaal: €8,00
  Vriend: €6,00