New Level

Je bent jong, ondernemend en hebt dromen. Je bent bezig met jouw toekomst; jezelf ontwikkelen en bezig een pad in het leven te ontdekken of vorm te geven. Hoe vertaal je dan de ideeën in je hoofd naar de werkelijkheid. En hoe maak je jezelf zichtbaar en zorg je ervoor dat de juiste mensen jouw idee zien en het tot een succes maken. Dit kan met woorden maar ook in beeld, mode, design, film, zang of dans bijvoorbeeld. New level is een reeks workshops van 8 weken waarin jij als jongere je ideeën kunt onderzoeken en zo ontdekken hoe jij je met jouw eigen ideeën kunt onderscheiden van anderen.

New Level is een serie van 8 avonden, die elke donderdagavond plaatsvinden in Theater en Filmhuis Dakota van 19.30 tot 21.00 uur. Aan de hand van een thema of kunstdiscipline komen diverse aspecten aanbod die je inspireren en motiveren om te ontdekken of je hier toekomst in kunt zien. Bijvoorbeeld, je houdt van films kijken, kent bijna alle films op Netflix/Prime/Amazon uit je hoofd. Een eigen film maken lijkt je wel wat. Maar wat heb je daarvoor nodig, en hoe werkt het überhaupt?! Dat ontdek je dus in New Level.

De eerste New Level serie staat in het teken van film. In 8 bijeenkomsten nodigen we een scenarioschrijvers, acteurs, cameramannen/vrouwen etc. uit die in sessies van 1,5 uur vertellen over hun praktijk. Door middel van een opdracht ga je aan de slag om de opgedane informatie zelf te ervaren.

Deelname: Deelname is gratis, aanmelden kan via marwan@theaterdakota.nl of door onderaan deze pagina een kaartje te reserveren.

Er zijn 15 plekken per workshop beschikbaar. Het is mogelijk je voor alle 8 workshops in 1x aan te melden. Kun je er niet elke week bij zijn? Geen probleem, we zien je graag in de weken dat jij wel kunt.

Voor meer informatie kun je mailen naar marwan@theaterdakota.nl of appen naar: 06-87 04 23 49

Reeks 1: Film maken, start 28 oktober.
Data: 28 oktober, 4,11,18,25 november, 2, 9, 16 december.


PRAKTISCHE INFORMATIE TEN AAN ZIEN VAN HET CORONATOEGANGSBEWIJS

 • Vanaf 25 september is iedereen welkom op vertoon van je kaartje, identiteitsbewijs en geldig Coronatoegangsbewijs.
 • Het bewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.
 • Je krijgt een Coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag (uitsluitend via Testen voor Toegang, een zelftest is niet geldig) van maximaal 24 uur oud hebt. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.
 • Je kunt je Coronatoegangsbewijs tonen via de CoronaCheck-app of op papier.
  LET OP: een Coronatoegangsbewijs op papier is uitsluitend geldig wanneer deze is aangevraagd via coronacheck.nl.
  Hier kun je een papieren versie met QR-code downloaden en uitprinten.
 • Wil je je laten testen dan kunt u hiervoor een afspraak maken op www.testenvoortoegang.org.
  LET OP: dat je deze afspraak niet te ver voorafgaand aan de aanvangstijd van de film of voorstelling maakt. De test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Geen smartphone? Geen probleem!
Heb je geen smartphone tot je beschikking, dan kun je een geldig papieren Coronatoegangsbewijs aanvragen via www.coronacheck.nl. Lukt dat ook niet, dan kun je bellen naar 0800-1351.

LET OP: dat je dit telefonisch aangevraagde bewijs gemiddeld na een werkweek in huis hebt. Meer informatie over de regels en mogelijkheden lees je HIER.

Kaarten

 • Do 28 Okt 19:30
  Plaatsbewijs gratis: €0,00
 • Do 4 Nov 19:30
  Plaatsbewijs gratis: €0,00
 • Do 11 Nov 19:30
  Plaatsbewijs gratis: €0,00
 • Do 18 Nov 19:30
  Plaatsbewijs gratis: €0,00
 • Do 25 Nov 19:30
  Plaatsbewijs gratis: €0,00
 • Do 2 Dec 19:30
  Plaatsbewijs gratis: €0,00
 • Do 9 Dec 19:30
  Plaatsbewijs gratis: €0,00
 • Do 16 Dec 19:30
  Plaatsbewijs gratis: €0,00