Nabil & Boesjans

Ook van Jou

Deze voorstelling is onderdeel van de Ook van Jou - Festival: Dakota Start met Jullie van Theater & Filmhuis Dakota. Bekijk HIER het gehele aanbod.

Twee vliegen in 1 klap! Reserveer snel je gratis kaartje voor Nabil en Boesjans, duik de theaterzaal in en zie hoe verschillend cabaret kan zijn. Eén ding hebben ze gemeen, ze zullen je aan het lachen maken

Boesjans is comedy, sketch én theater. Ze maken hilarische thema-avonden vol scènes, sketches en liedjes. Naar hun voorstelling gaan betekent in je broek pissen en de volgende dag wakker worden met kaakpijn en een blauwe plek op je bovenbeen. 

Iedereen, bak je appelflap en haal je illegale vuurwerk van zolder! Boesjans neemt voor eens en voor altijd afscheid van het stomste jaar sinds de uitvinding van de Segway. Maar dat betekent nog niet dat we veilig zijn. Dus pak je wc-rollen en antibacteriële-handgel en wapen je tegen het onheil dat ons nog te wachten staat: 

Moordlustige octopussen
Hagel van scheermessen
Een machtsovername door Luxemburg 

Want Boesjans zal doorgaan! Door moerassen van ziektekiemen, door stormbanen vol dictators. Wij maken ons op en bereiden jou voor. We leiden je langs het Einde der tijden, zodat jij straks voorbereid bent en beslagen ten vuurzee, oorlogswinter en ijstijd kunt komen.

Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Na ‘Tijdmachine’ en ‘Monopoly’ vraagt hij zichzelf in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken. 

De pers over Nabil 

“En weer een toptalent uit Brabant”. – Theaterkrant
“Het is anderhalf uur trillen van genot. ‘Monopoly’ is een ongelooflijk rijk programma.” – Theaterkrant

CreditsFotograaf: Siciliani Texel


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren voor de volgende locaties: theaterzaal, filmzaal en studio via: www.theaterdakota.nl / kassa: 070 326 55 09.


Het Ook van Jou - Festival wordt mede mogelijk gemaakt door CultuurschakelGemeente Den HaagFonds 1818Fonds voor Cultuur Participatie, UIT Festival Den Haag, Popradar en Ooievaarspas.