Naar de film met Rob – Adam

Deze 'Naar de film met Rob' is onderdeel van de Ook van Jou - Festival: Dakota Start met Jullie van Theater & Filmhuis Dakota. Bekijk HIER het gehele aanbod.

Wie kent onze filmkenner en filmfanaat Rob Lubbersen niet? Hij gaf jarenlang inleidingen bij de films die in Dakota werden vertoond en zal eens per maand een bijzondere tip uitlichten!

Op vrijdag 4 september geeft Rob een inleiding over de ontroerende film Adam. Deze film is gratis te bezoeken tijdens ons Ook van Jou - Festival!

Over Adam
Adam is de eerste feature film van regisseur Maryam Touzani, die ook het script schreef. Op ingetogen wijze toont ze twee vrouwen die elkaar een toekomst bieden.


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren voor de volgende locaties: theaterzaal, filmzaal en studio via: www.theaterdakota.nl / kassa: 070 326 55 09.


Het Ook van Jou - Festival wordt mede mogelijk gemaakt door CultuurschakelGemeente Den HaagFonds 1818Fonds voor Cultuur ParticipatieUIT Festival Den HaagPopradar en Ooievaarspas.

Het is helaas niet mogelijk om deze filmkaarten online te bestellen.
U kunt voor reserveringen bellen met de kassa van Theater Dakota tel: 070 3265509 of mailen naar kassa@theaterdakota.nl.

Hapje eten voor of na de film? Dat kan! Reserveer je tafeltje via 070 326 5509 of via cafezuid57@theaterdakota.nl