Muzikale Meivakantie KIDS 9-12 jaar

Gelukkig hebben we muziek. In onze oren, in ons hoofd en in ons lijf. We zingen even niet hardop en ook nog niet in een koor, maar de muziek, die draait door!.*

Op zaterdag 22 mei staat het plein van Theater & Filmhuis Dakota in het teken van de Muzikale Middag! Tussen 14.00 - 16.00 uur kun je meedoen aan de muzikale middag op ons plein. Lekker in de buitenlucht met toffe workshops aan de gang. Kom ook meedoen en meld je aan!


WAT IS ER TE DOEN OP ZATERDAG 22 MEI?

  • Dakota's Kids Art Club! Want onder leiding van onze eigen DJ Funcky Fran gaan we werken aan verschillende instrumenten en voorwerpen die muziek maken en creëren we samen de tofste geluiden!
  • Boomwhackers workshop door Drumdrumdrum: ken jij de boomwhacker al?
  • Een bijzondere installatie van Rewire, waarin alle voorwerpen die bestaan geluid kunnen maken. Hoe? Dat gaat kunstenares Lotte Verweij je laten zien.
  • Muziek Speurtocht rondom ons gebouw; ga op zoek naar alle QR codes en beantwoord de swingende vragen!

Het gehele programma duurt 2 uur en er is een pauze met een lekker ijsje!


AANMELDEN? 
Je kunt je aanmelden via de onderstaande button of via de kassa@theaterdakota.nl en een plek reserveren voor de groep 9-12 jaar. Voor ieder deelnemend kind dient 1 plek gereserveerd te worden.

Wees er snel bij, want er is plaats voor 30 kinderen in iedere groep!


INFORMATIE VOOR DE OUDERS
We delen de deelnemers in op leeftijd. Er zijn 2 groepen van 30 kinderen die tegelijkertijd in de diverse programmaonderdelen aan de gang gaan. Ze zullen rouleren tussen de diverse programmaonderdelen, en blijven gedurende het hele programma in dezelfde groep

LET OP:
- In verband met de huidige corona maatregelen is het niet toegestaan om als ouders deel te nemen aan het programma.
- Graag verzoeken we de ouders ook om hun kind(eren) om 14.00 af te leveren en om 16.00 uur weer op te halen.
- Mochten de weersomstandigheden niet ideaal zijn, moeten we de Muzikale Meivakantie helaas annuleren. Uiteraard ontvang je hier 24 uur van tevoren bericht over. Alvast bedankt voor de medewerking!


CORONA REGELS
Uiteraard houden wij ons aan de geldende corona maatregelen en zorgen wij ervoor dat de activiteiten veilig zullen verlopen. In verband met de huidige corona maatregelen is het niet toegestaan om als ouders deel te nemen aan het programma.