Muzikale Meivakantie KIDS 6-8 jaar

Gelukkig hebben we muziek. In onze oren, in ons hoofd en in ons lijf. We zingen even niet hardop en ook nog niet in een koor, maar de muziek, die draait door!

Op 6,7 en 8 mei is het tijd voor de Muzikale Meivakantie van Dakota! Op donderdag 6 en vrijdag 7 mei gaan we met een gave muziekworkshop de wijk in naar de Escampade en het wijkcentrum aan de Jan Luykenlaan.*

En op zaterdag 8 mei staat het plein van Theater & Filmhuis Dakota in het teken van de Muzikale Meivakantie! Tussen 14.00 - 16.00 uur kun je meedoen aan de muzikale middag op ons plein. Lekker in de buitenlucht met toffe workshops aan de gang. Kom ook meedoen en meld je aan!

*De events op 6 en 7 mei zullen i.v.m. de coronamaatregelen in besloten kring worden geprogrammeerd. Je kunt je hiervoor niet aanmelden. Voor het event op 8 mei is dit wel mogelijk! Lees hieronder meer informatie en hoe je kunt aanmelden.


WAT IS ER TE DOEN OP ZATERDAG 8 MEI?

 • Dakota's Kids Art Club! Want onder leiding van onze eigen DJ Funcky Fran gaan we werken aan verschillende instrumenten en voorwerpen die muziek maken en creëren we samen de tofste geluiden!
 • Boomwhackers workshop door Drumdrumdrum: ken jij de Boomwhacker al?
 • Een bijzondere installatie van Rewire, waarin alle voorwerpen die bestaan geluid kunnen maken. Hoe? Dat gaat kunstenares Lotte Verweij je laten zien.
 • Muziek Speurtocht rondom ons gebouw; ga op zoek naar alle QR codes en beantwoord de swingende vragen!

Het gehele programma duurt 2 uur en er is een pauze met een lekker ijsje!


AANMELDEN? 
Je kunt je aanmelden via de onderstaande button of via de kassa@theaterdakota.nl en een plek reserveren voor de groep 6-8 jaar. Voor ieder deelnemend kind dient 1 plek gereserveerd te worden.

Wees er snel bij, want er is plaats voor 30 kinderen in iedere groep!


INFORMATIE VOOR DE OUDERS
We delen de deelnemers in op leeftijd. Er zijn 2 groepen van 30 kinderen die tegelijkertijd in de diverse programmaonderdelen aan de gang gaan. Ze zullen rouleren tussen de diverse programmaonderdelen, en blijven gedurende het hele programma in dezelfde groep

LET OP:
- In verband met de huidige corona maatregelen is het niet toegestaan om als ouders deel te nemen aan het programma.
- Graag verzoeken we de ouders ook om hun kind(eren) om 14.00 af te leveren en om 16.00 uur weer op te halen.
- Mochten de weersomstandigheden niet ideaal zijn, moeten we de Muzikale Meivakantie helaas annuleren. Uiteraard ontvang je hier 24 uur van tevoren bericht over. Alvast bedankt voor de medewerking!


CORONA REGELS
Uiteraard houden wij ons aan de geldende corona maatregelen en zorgen wij ervoor dat de activiteiten veilig zullen verlopen. In verband met de huidige corona maatregelen is het niet toegestaan om als ouders deel te nemen aan het programma.


Kaarten kopen op 1.5 meter in Theater & Filmhuis Dakota  

Graag vragen we je i.v.m. de Coronamaatregelen aandacht voor het volgende bij het bestellen van je toegangskaarten:

 • Koop je kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar je naartoe wilt.
 • Kom je alleen of wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan een 'Solo Ticket'.
 • Kom je met meerdere personen? Maak dan gebruik van de kaartsoort ‘Normaal’.
 • Koop je een 2 of 3 ‘Normaal’ tickets, zit je altijd naast elkaar zonder 1.5 meter ertussen.
 • Bestaat je gezelschap uit meer dan 3-6 personen, kan het zo zijn dat wij jullie los van elkaar moeten placeren.
 • Voor het bestellen van kaarten met korting en een rolstoelplaats: neem s.v.p. contact op met onze kassa: kassa@theaterdakota.nl / 070 326 55 09
 • Bij binnenkomst van de theaterzaal (ingericht in reguliere opstelling met tribune of een speciale café-opstelling), wordt door een medewerker een zitplaats aangewezen. Dit is anders dan de vrije plaats keuze die je bij ons gewend bent.
 • Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota

Wij willen je alvast bedanken voor je begrip en medewerking!

Kaarten

 • Za 22 Mei 14:00
  Kind - Normaal: €1,00