Muk 2+

Vrolijke Vrijdag

Dalmatiërs worden spierwit geboren en na ongeveer acht weken krijgen ze stippen. Muks grote broer, Ruby, heeft hem wijsgemaakt dat je extra stippen kunt verdienen. Voor elke heldendaad die je verricht, krijg je een stip erbij.  ’s Nachts droomt Muk dat hij zoveel heldendaden heeft verricht dat er geen stip meer bij kan. Lekker blijven dromen, Muk!MUK komt naar het theater!

MUK is eenbeeldend en muzikaal feestje gebaseerd op de droldwaze avonturen van Muk, de nieuwe succesvolle kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder. Muk kan nogal onhandig zijn, maar zijn aandoenlijke goed-willendheid en zijn open blik op de wereld, maken het een hondje om van te houden.

CREDITS
spel
dennis de groot en aniek stokkers regie mark haayema muziek edith leerkes decor en poppen cynthia borst


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Vr 4 Nov 10:00
    Normaal: €6,00