Movies that Matter: Until Tomorrow

Movies that Matter

Fereshteh is een jonge vrouw in Teheran. Als haar ouders een onverwacht bezoek aankondigen, mogen die niets weten van Fereshtehs pasgeboren baby. Haar geheim zet een odyssee in gang samen met haar hartsvriendin en baby. Prachtig gelaagd verhaal over een moderne vrouw in het huidige Iran.

Fereshteh is een universiteitsstudent en werkt in een printshop in Teheran. Ze voedt ook in haar eentje haar twee maanden oude baby Sadaf op, over wie ze haar ouders niets heeft verteld. Plotseling kondigen haar ouders aan dat ze diezelfde avond op de stoep staan. Nu moet Fereshteh razendsnel een plek voor Sadaf vinden en alles wat op haar bestaan wijst verbergen.

Samen met haar volhardende en humoristische vriendin Atefeh gaat ze op zoek naar iemand die bereid is één nachtje op haar baby te passen. Maar ze komen erachter dat in een samenleving waar niet iedereen dezelfde rechten heeft, je heel voorzichtig je bondgenoten moet kiezen.

Het is helaas niet mogelijk om deze filmkaarten online te bestellen.
U kunt voor reserveringen bellen met de kassa van Theater Dakota tel: 070 3265509 of mailen naar kassa@theaterdakota.nl.

Hapje eten voor of na de film? Dat kan! Reserveer je tafeltje via 070 326 5509 of via cafezuid57@theaterdakota.nl