Meezing Middag

Gast in Dakota

Vind je het leuk om het Nederlandse lied te zingen? Kom dan naar de meezingmiddag in Theater Dakota op zondagmiddag 26 januari 2020 om 14.30 uur! De voorstelling op 26 januari 2020 is uitverkocht. EXTRA VOORSTELLING: zondag 1 november 2020, 14.30 uur. Bestel via de link onderaan deze pagina!

Het meezingkoor 'Oude Hollandse Nieuwe' bestaat uit een groep van ± 60 mensen die met veel enthousiasme bekende, oude en nieuwe, Nederlandse liedjes zingen, die door het publiek meegezongen kunnen worden. Op Dakota's Ook van Jou Plein Festival bracht het koor al een voorproefje. De bezoekers zongen uit volle borst mee met onder meer Brandend Zand, Laat de zon in je hart en Den Haag, daar wil je zijn.

Als verrassing brengt het koor bij enkele liedjes een act, waar altijd veel positieve reacties op komen. Dankzij muziek op band en twee live accordeonisten wordt het koor muzikaal goed ondersteund.

Het wordt één groot feest op 26 januari. Een feest der herkenning natuurlijk, maar ook een middag vol gezelligheid met de mooiste Nederlandstalige nummers! Kom meezingen! De teksten van de liedjes worden via een beamer op groot scherm vertoond.

LET OP: op zondag 1 november worden andere liedjes gezongen dan op 26 januari; het is dus een nieuw programma.


Deze voorstelling is onderdeel van GAST IN DAKOTA:

Buurtbewoners in Escamp krijgen de kans om hun ideale theateravond te programmeren in Theater Dakota. Jeannette Gelauff en Loes Hartman, respectievelijk koorlid en dirigent Oude Hollandse Nieuwe en nu dus ook gastprogrammeurs, grepen hun kans en kwamen met een geweldig idee: een meezingmiddag in Dakota!

Jeannette en Loes: “Muziek is hartstikke leuk. Zingen nog leuker, zeker met elkaar. Wij houden van Nederlandstalige muziek en het koor ook. Het lijkt ons geweldig om samen met alle bezoekers een middag de mooiste nummers te zingen. Het wordt één groot feest!” 


ALGEMENE INFORMATIE
www.oude-hollandse-nieuwe.nl


Drankje inclusief. De kaartprijs is inclusief een drankje in de pauze. Als er geen pauze is, krijgt u het drankje na de voorstelling. 


LET OP: In lijn met de landelijke voorschriften voor theaters en bioscopen, is het niet mogelijk om kaartjes te kopen aan de deur. Koop uw kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar u naartoe wilt. 

Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota

Kaarten

  • Zo 1 Nov 14:30
    Normaal: €7,50
    Vriend: €5,50