Meezing Middag

Gast in Dakota

Vind je het leuk om het Nederlandse lied te zingen? Kom dan naar de meezingmiddag in Theater & Filmhuis Dakota op zondagmiddag 31 oktober om 14.30 uur!

Het meezingkoor 'Oude Hollandse Nieuwe' bestaat uit een groep van ± 60 mensen die met veel enthousiasme bekende, oude en nieuwe, Nederlandse liedjes zingen, die door het publiek meegezongen kunnen worden. Op Dakota's Ook van Jou Festival bracht het koor al een voorproefje. De bezoekers zongen uit volle borst mee met onder meer Brandend Zand, Laat de zon in je hart en Den Haag, daar wil je zijn.

Als verrassing brengt het koor bij enkele liedjes een act, waar altijd veel positieve reacties op komen. Dankzij muziek op band en twee live accordeonisten wordt het koor muzikaal goed ondersteund.

Het wordt één groot feest! Een feest der herkenning natuurlijk, maar ook een middag vol gezelligheid met de mooiste Nederlandstalige nummers! Kom meezingen! De teksten van de liedjes worden via een beamer op groot scherm vertoond.


DEZE VOORSTELLING IS ONDERDEEL VAN GAST IN DAKOTA:

Buurtbewoners in Escamp krijgen de kans om hun ideale theateravond te programmeren in Theater Dakota. Jeannette Gelauff en Loes Hartman, respectievelijk koorlid en dirigent Oude Hollandse Nieuwe en nu dus ook gastprogrammeurs, grepen hun kans en kwamen met een geweldig idee: een meezingmiddag in Dakota!

Jeannette en Loes: “Muziek is hartstikke leuk. Zingen nog leuker, zeker met elkaar. Wij houden van Nederlandstalige muziek en het koor ook. Het lijkt ons geweldig om samen met alle bezoekers een middag de mooiste nummers te zingen. Het wordt één groot feest!” 


ALGEMENE INFORMATIE
www.oude-hollandse-nieuwe.nl


GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is incl. een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Graag je ticket laten zien bij onze medewerkers. 


PRAKTISCHE INFORMATIE TEN AAN ZIEN VAN HET CORONATOEGANGSBEWIJS

 • Vanaf 25 september is iedereen welkom op vertoon van je kaartje, identiteitsbewijs en geldig Coronatoegangsbewijs.
 • Het bewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.
 • Je krijgt een Coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag (uitsluitend via Testen voor Toegang, een zelftest is niet geldig) van maximaal 24 uur oud hebt. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.
 • Je kunt je Coronatoegangsbewijs tonen via de CoronaCheck-app of op papier.
  LET OP: een Coronatoegangsbewijs op papier is uitsluitend geldig wanneer deze is aangevraagd via coronacheck.nl.
  Hier kun je een papieren versie met QR-code downloaden en uitprinten.
 • Wil je je laten testen dan kunt u hiervoor een afspraak maken op www.testenvoortoegang.org.
  LET OP: dat je deze afspraak niet te ver voorafgaand aan de aanvangstijd van de film of voorstelling maakt. De test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Geen smartphone? Geen probleem!
Heb je geen smartphone tot je beschikking, dan kun je een geldig papieren Coronatoegangsbewijs aanvragen via www.coronacheck.nl. Lukt dat ook niet, dan kun je bellen naar 0800-1351.

LET OP: dat je dit telefonisch aangevraagde bewijs gemiddeld na een werkweek in huis hebt. Meer informatie over de regels en mogelijkheden lees je HIER.

Kaarten

 • Zo 31 Okt 14:30
  Normaal: €7,50
  Vriend: €5,50