Meezing Middag

Gast in Dakota

Vind je het leuk om het Nederlandse lied te zingen? Kom dan naar de meezingmiddag in Theater & Filmhuis Dakota op zondagmiddag 31 oktober om 14.30 uur!

Het meezingkoor 'Oude Hollandse Nieuwe' bestaat uit een groep van ± 60 mensen die met veel enthousiasme bekende, oude en nieuwe, Nederlandse liedjes zingen, die door het publiek meegezongen kunnen worden. Op Dakota's Ook van Jou Festival bracht het koor al een voorproefje. De bezoekers zongen uit volle borst mee met onder meer Brandend Zand, Laat de zon in je hart en Den Haag, daar wil je zijn.

Als verrassing brengt het koor bij enkele liedjes een act, waar altijd veel positieve reacties op komen. Dankzij muziek op band en twee live accordeonisten wordt het koor muzikaal goed ondersteund.

Het wordt één groot feest! Een feest der herkenning natuurlijk, maar ook een middag vol gezelligheid met de mooiste Nederlandstalige nummers! Kom meezingen! De teksten van de liedjes worden via een beamer op groot scherm vertoond.


DEZE VOORSTELLING IS ONDERDEEL VAN GAST IN DAKOTA:

Buurtbewoners in Escamp krijgen de kans om hun ideale theateravond te programmeren in Theater Dakota. Jeannette Gelauff en Loes Hartman, respectievelijk koorlid en dirigent Oude Hollandse Nieuwe en nu dus ook gastprogrammeurs, grepen hun kans en kwamen met een geweldig idee: een meezingmiddag in Dakota!

Jeannette en Loes: “Muziek is hartstikke leuk. Zingen nog leuker, zeker met elkaar. Wij houden van Nederlandstalige muziek en het koor ook. Het lijkt ons geweldig om samen met alle bezoekers een middag de mooiste nummers te zingen. Het wordt één groot feest!” 


ALGEMENE INFORMATIE
www.oude-hollandse-nieuwe.nl


GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is incl. een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Graag je ticket laten zien bij onze medewerkers.