Meezingmiddag: Meezingkoor ‘Oude Hollandse Nieuwe’

met dirigent Loes Hartman

Tijd voor een feestje! Er is weer een meezingmiddag met het geweldige Meezingkoor “Oude Hollandse Nieuwe”.

Het koor bestaat al ruim tien jaar en telt 55 leden, onder begeleiding van een muziekband en twee accordeonisten zingen zij het dak eraf. Regelmatig treden zij op in bejaardentehuizen en op festivals. Het koor zingt gezellige Hollandse meezingers zoals liedjes van Boudewijn de Groot, Gerard Joling en John de Bever. Bij sommige liedjes wordt ook een act uitgevoerd. Daar staat het koor om bekend, laat u verrassen.

Benieuwd naar het koor? Kom allen naar Theater Dakota en vergeet niet je feestmuts op te zetten en je keel te smeren, want we gaan er een mooi feestje van maken. De koorleden hebben er in ieder geval zin in, wij hopen u ook!


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 5 Feb 14:30
    Normaal: €7,50
    Uitverkocht!