Matta Matta 6+

The100hands - Festival De Betovering 2021

LET OP: deze voorstelling vindt plaats op basischool De Fontein.

Het is sport, het is dans
Het is vierkant, maar buigt tot schans
Het is springen en weer landen, vallen en weer opstaan
soms vergt het wel honderd handen, voordat je weer kunt doorgaan.

Matta Matta is een voorstelling over je veilig voelen en risico's nemen. Drie dansers raken met het publiek verzeild in een avontuurlijk landschap van gymmatten, die als puzzelstukjes in elkaar passen en weer uit elkaar vallen. Op uitnodiging van het Zweedse Dansstationen creëerden Jasper en Mojra in 2016 Matta Matta voor een jong publiek en kozen ze om speciaal iets voor de gymzaal te maken. Na meer dan 140 voorstellingen werd in 2019 samen met Dansstationen en het Deense DanseHallerne een langere '2.0 versie' van de voorstelling gemaakt, die uitgebreid in Denemarken en Zweden tourt. Vanaf zomer 2021 speelt ook de eigen cast van The100Hands de voorstelling in de rest van Europa.


CREDITS
Concept & choreografie: Jasper Džuki Jelen en Mojra Vogelnik Škerlj
Dans: (originele cast) Pierre Enaux, Alexandra Göransson (2.0 cast) Loa Carlsund, Alex Nagy, Jonas Örknér (The100Hands cast) Bryan Atmopawiro, Alkis Barbas, Jade van den Hout, Myrthe Marchal (stage) Jermeja Pattianakotta, Susy Steijn.
Muziek: Jorg Schellekens
Dramaturgie: Moos van den Broek, Mikaêl Orozco
Kostuums: Malin Cederberg (SE/DK), Esther Sloots (EU)
Productie: Therese Johnson/Sofia Wickman (SE/DK), The100Hands (EU)


ALGEMENE INFORMATIE
the100hands.com


MET KORTING NAAR DAKOTA
Deze voorstelling is te bezoeken met je Ooievaarspas (50% korting). LET OP: kaarten met korting zijn alleen af te halen bij de balie met je Ooievaarspas.