Mamma Boe – op zoek naar thuis

Regisseur: Christian Ryltenius, Tomas Tivemark / Zweden / Duur: 63 minuten

Wanneer Ooievaar, na een lange reis vanuit Zuid-Afrika op de boerderij verschijnt en een nest begint te bouwen stelt Mamma Boe zichtzelf de vraag; wat is een thuis eigenlijk? Hoe weet ze nou zeker dat de weide en boerderij waar ze nu woont ook echt haar thuis is? Wat als er ergens anders iets beters is in deze grote, wijde wereld? Haar beste vriend Kraai worstelt om Mamma Boe te laten zien dat het gras niet groener is aan de overkant - maar dat je soms moet verdwalen om de weg naar huis te vinden…


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

 • Zo 23 Okt 14:00
  Cineville - Film: €0,00
  Normaal - Film: €6,50
 • Ma 24 Okt 14:00
  Cineville - Film: €0,00
  Normaal - Film: €6,50
 • Di 25 Okt 11:00
  Cineville - Film: €0,00
  Normaal - Film: €6,50
 • Wo 26 Okt 14:00
  Cineville - Film: €0,00
  Normaal - Film: €6,50