Maakdag Theater

Maak je eigen theatervoorstelling in 1 dag!

Ben jij al aan het plannen voor de zomervakantie? Koop dan snel een kaartje voor een van de maakdagen bij Dakota en ontdek jouw eigen creativiteit.

Schuilt er in jou een echte DramaQueen, of voel je je diep van binnen een groot acteur? Doe dan mee aan deze Maakdag Theater! In deze Maakdag Theater ga je onder leiding van een professionele docent van theaterschool Rabarber aan de slag met het thema; reis om de wereld. Jullie onderzoeken en ontdekken wat jullie willen vertellen over dit thema en maken daar een eigen theatervoorstelling over met muziek, dans en theaterspel.

Om 13.45 die middag voeren jullie het eigen toneelstuk op voor alle ouders, begeleiders, broertjes, zusjes etc. Op het plein bij Dakota staat een tof podium waar jullie toneelstuk te zien zal zijn. Bij slecht weer gaan we natuurlijk naar binnen.

Op vertoon van je Ooievaarspas krijg je 50% korting.  Op vertoon van je Vakantiepas krijg je 20% korting.
Deze tickets kunnen alleen aan de kassa bij Theater en Filmhuis Dakota gekocht worden. Deze kortingen kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Let op:

  • Voor kinderen vanaf 6 - 10 jaar.
  • Ze zijn gaan zelfstandig naar de workshop, maar worden goed begeleid door een vakdocent van Rabarber.
  • Wij zorgen voor een gezonde, eenvoudige lunch. Neem zelf wat drinken en een tussendoortje(s) mee om je honger voor of na de pauze te kunnen stillen.
  • Om 13.45 zijn ouders en verzorgers welkom om op het plein bij Dakota de gemaakte voorstelling te komen bekijken.
  • Heb je een voedselallergie of intolerantie neem dan je eigen eten mee, wij kunnen helaas niet volledig glutenvrij werken.
  • Deze workshop is geschikt voor deelnemers vanaf 6 jaar.