Maakdag Film

Maak je eigen film in 1 dag!

Ben jij al aan het plannen voor de zomervakantie? Koop dan snel een kaartje voor een van de maakdagen bij Dakota en ontdek jouw eigen creativiteit.

Schuilt er in jou een echte filmmaker? Of kijk jij graag films en ben je nieuwsgierig hoe dat dat eigenlijk gaat zo’n film maken? Ontdek het tijden de Maakdag Film. Onder leiding van een professionele docent van het Filmhuis Den Haag ga je aan de slag met het thema; reis om de wereld. Ben jij weleens op reis geweest? Of zou je weleens op reis willen? En kun je ook op reis in jezelf? Jullie onderzoeken en ontdekken wat jullie willen vertellen over dit thema en maken daar allemaal een eigen film over. Aan het einde van de workshop bekijken we alle zelfgemaakte films op het grote scherm in onze bioscoopzaal! Wij rollen de rode loper uit zodat je als een echte celebrity de zaal in komt.

Neem een of twee van je favoriete dingen mee naar de workshop zodat je deze kunt verwerken in de film. Houd jij bijvoorbeeld erg van voetballen? Neem dan je voetbal mee. Of heb jij een bijzonde souvenir van een vakantiebestemming? Neem 'm mee zodat je deze kunt laten zien in de film.

Op vertoon van je Ooievaarspas krijg je 50% korting.  Op vertoon van je Vakantiepas krijg je 20% korting.

Deze tickets kunnen alleen aan de kassa bij Theater en Filmhuis Dakota gekocht worden. Deze kortingen kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Let op:

  • Voor kinderen vanaf 6 - 10 jaar.
  • Ze zijn gaan zelfstandig naar de workshop, maar worden goed begeleid door een professionele docent van het Filmhuis Den Haag.
  • Wij zorgen voor een gezonde, eenvoudige lunch. Neem zelf wat drinken en een tussendoortje(s) mee om je honger voor of na de pauze te kunnen stillen.
  • Om 13.45 zijn ouders en verzorgers welkom om in de filmzaal bij Dakota de gemaakte films te komen bekijken.
  • Heb je een voedselallergie of intolerantie neem dan je eigen eten mee, wij kunnen helaas niet volledig glutenvrij werken.