Lusten en lasten

Meiden van Los

LET OP: wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is deze voorstelling geannuleerd.

In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal. Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet? 

De meiden komen er achter dat het leven best lastig is. 

En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies… Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling. 

In Lusten en Lastenfantaseren de meiden er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Tevens staan de welbekende wellusten ook weer centraal, zoals het publiek van LOS gewend is. 

Lusten en Lasten is na Lijf On Stage, FCKD, Total LOS, en VAST de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij.  


ALGEMENE INFORMATIE
www.los-muziektheater.nl


Drankje inclusief. De kaartprijs is inclusief een drankje in de pauze. Als er geen pauze is, krijgt u het drankje na de voorstelling.