LIVE IN DAKOTA Muizenhuis, Sam en Julia op Reis 3+

2-ater Producties

Sam en Julia zijn weer terug! Na hun avontuur in het theater, gaan ze nu op avontuur naar verre landen met Opa zeeman. Hij heeft in zijn tijd de hele wereld rondgevaren. Hij zag warme landen, koude zeeën, vreemde talen en nog vreemdere mensen. Opa zeeman is een schat aan sterke verhalen. Als hij die vertelt aan Sam en Julia lijkt het net of ze er zelf bij zijn!

Zie deze geweldig leuke kindervoorstelling samen met je kleintjes live in Dakota!

In 2017 maakte 2-ater Producties samen met Mariska Simon de voorstelling Het Muizenhuis gebaseerd op verhaaltjes uit de boeken Sam & Julia en Het Theater.


ALGEMENE INFORMATIE
2ater.nl


Kaarten kopen op 1.5 meter in Theater & Filmhuis Dakota  

YES! Je kunt die leuke voorstelling of film weer live zien in ons theater en filmhuis. Graag vragen we je i.v.m. de coronamaatregelen aandacht voor het volgende bij het bestellen van je toegangskaarten:

  • Komt u met meerdere persoon? Dan zouden wij u willen vragen om 1 iemand de kaarten te laten kopen. Wij houden hier dan zo veel mogelijk rekening mee bij het maken van de zaalindeling
  • Wilt u niet naast elkaar zitten, koop dan afzonderlijk van elkaar je kaarten
  • Bestaat je gezelschap uit meer dan 3 personen, kan het zo zijn dat wij jullie los van elkaar moeten placeren. Bestaat je gezelschap bijvoorbeeld uit 6 personen, kan het voorkomen dat we daar twee groepen van 3 of een andere samenstelling van moeten maken – dit allemaal om je bezoek aan ons zo veilig mogelijk te laten verlopen!
  • Voor het bestellen van een rolstoelplaats: neem s.v.p. contact op met onze kassa: kassa@theaterdakota.nl / 070 326 55 09

Bij binnenkomst van de theaterzaal (ingericht in reguliere opstelling met tribune of een speciale café-opstelling) wordt door een medewerker een zitplaats aangewezen. Wij willen je  alvast bedanken voor je begrip en medewerking.


Het live(stream) programma van de maand juni en juli van Theater & Filmhuis Dakota is een samenwerking met de Gemeente Den HaagFonds voor Cultuurparticipatie en Fonds Podiumkunsten.