La dentellière

Regisseur: Claude Goretta / Duitsland, Frankrijk, Zwitserland / Duur: 107 minuten

De 22-jarige Isabelle Huppert is een zwijgzaam kantmaakstertje dat door haar grote liefde, een student, wordt vernederd en verlaten, waarna ze in een psychiatrische inrichting belandt. Huppert werd voor haar subtiele vertolking - haar eerste hoofdrol - door de British Film Academy bekroond met de prijs voor de beste nieuwkomer. In een interview zei Huppert: 'Het zijn vooral vrouwen die zich in stilte proberen los te maken. Ik zoek naar de frictie tussen vrijheid en afspraken. Het tussengebied waarin zekerheden worden losgelaten zonder dat er concreet iets nieuws voor in de plaats komt.' Inclusief een gratis inleiding (14.45 uur) van Rob voorafgaand aan de film.


INLEIDING MET ROB
Speciaal voor deze film hebben we een van grootste Isabelle Huppert fans uitgenodigd namelijk; onze trouwe filmkenner Rob gevraagd hier wat over te vertellen. De inleiding begint om 14.45 uur en is gratis toegankelijk op vertoon van je filmkaartje.

Het is helaas niet mogelijk om deze filmkaarten online te bestellen.
U kunt voor reserveringen bellen met de kassa van Theater Dakota tel: 070 3265509 of mailen naar kassa@theaterdakota.nl.

Hapje eten voor of na de film? Dat kan! Reserveer je tafeltje via 070 326 5509 of via cafezuid57@theaterdakota.nl