Kunst in Escamp, fietstocht met Thijs & Ewout

Wat hebben Rudy Rooijakkers, Jan Snoeck en Lotti van der Gaag met elkaar gemeen? Het zijn allemaal kunstenaars van wie kunstwerken te vinden zijn in stadsdeel Escamp. Want voor wie het nog niet wist; Escamp staat vol met kunstwerken. Een groot openluchtmuseum. Sommige beroemd en bekend, anderen minder bekend maar daarom niet minder mooi.

Kunstliefhebbers en gidsen Ewout en Thijs van Collectie Escamp voert je tijdens deze fietstocht langs een tiental bijzondere kunstwerken in de wijk. Zij nemen je mee in de geschiedenis en betekenis van de werken en kan uitvoerig vertellen over de kunstenaar(s). Na deze route kijk je met andere ogen naar al het moois in dit stadsdeel.

Aanvullende informatie:

 • Let op: dit is een fietsroute. Het is niet mogelijk om te voet deel te nemen aan deze route.
 • Deelname: 4,- inclusief een kop koffie of thee na afloop op het terras bij Café Zuid 57.
 • Bij slecht weer zal de tocht helaas komen te vervallen. Het streven is u hier 24 uur van te voren van op de hoogte te stellen.
 • Routekaart is inbegrepen bij de tocht.


PRAKTISCHE INFORMATIE TEN AAN ZIEN VAN HET CORONATOEGANGSBEWIJS

 • Vanaf 25 september is iedereen welkom op vertoon van je kaartje, identiteitsbewijs en geldig Coronatoegangsbewijs.
 • Het bewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.
 • Je krijgt een Coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag (uitsluitend via Testen voor Toegang, een zelftest is niet geldig) van maximaal 24 uur oud hebt. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.
 • Je kunt je Coronatoegangsbewijs tonen via de CoronaCheck-app of op papier.
  LET OP: een Coronatoegangsbewijs op papier is uitsluitend geldig wanneer deze is aangevraagd via coronacheck.nl.
  Hier kun je een papieren versie met QR-code downloaden en uitprinten.
 • Wil je je laten testen dan kunt u hiervoor een afspraak maken op www.testenvoortoegang.org.
  LET OP: dat je deze afspraak niet te ver voorafgaand aan de aanvangstijd van de film of voorstelling maakt. De test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Geen smartphone? Geen probleem!
Heb je geen smartphone tot je beschikking, dan kun je een geldig papieren Coronatoegangsbewijs aanvragen via www.coronacheck.nl. Lukt dat ook niet, dan kun je bellen naar 0800-1351.

LET OP: dat je dit telefonisch aangevraagde bewijs gemiddeld na een werkweek in huis hebt. Meer informatie over de regels en mogelijkheden lees je HIER.

Kaarten

 • Zo 26 Sep 13:30
  Normaal: €4,00