Klauterstout (4+)

KrokusKabaal

In Klauterstout verliezen twee bouwvakkers zich in het bouwen van een speeltuin. De vloer is van lava, en het spelen kan beginnen. Wat begint als onschuldige competitie, loopt langzaam uit in een speelse chaos waarin de mogelijkheden van het lichaam en omgeving worden opgezocht.

Klauterstout is een voorstelling waarin kinderen op een veilige manier risico’s leren inschatten. De voorstelling begint als een humoristische acrobatische voorstelling, maar wordt daarna een mee-doe-avontuur waarbij de kinderen zelf het podium opkomen en de acteurs veranderen in levende klimpalen en loopbruggen. De voorstelling eindigt met een spectaculaire finale in onze eigen “Jonas-machine". Klauterstout heeft inmiddels meer dan 200x gespeeld door Nederland en België en is ons grootste succes tot nu toe.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Wo 1 Mrt 14:30
    Plaatsbewijs gratis: €0,00