Kapsalon Theater

Ook Dakota doet mee aan Kapsalon Theater. We verwelkomen je vandaag bij Beautysalon Dakota!

Laat je vandaag eens lekker in de watten leggen in onze beautysalon door Jet van Bemmelen. Kapster Jet van Bemmelen (van Bemmelen haarmode) staat klaar om je haar een knipbeurt te geven!

Laat je in de wachtruimte van onze beautysalon worden voorzien van cabaret, muziek en dans:

15:45- 16:00 Riza Tisserand - Grappige zaken (Cabaret)
16:00- 16:15 Babette Zwinkels (muziek)
16:15- 16:30 Kalpanarts - Fragment van In Two Minds door Goda en Laila (Dans)


RIZA TISSERAND
Riza Tisserand is cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisieprogramma’s als Padoem Patsss, Raymanns Suikerfeest en Comedy Explosion en als schrijver schreef hij o.a. voor Javier Guzman, Guido Weijers en Soundos el Ahmadi. In 2018/2019 toerde hij door Nederland met zijn eerste soloprogramma ‘Bekeerling’ dat lovend werd ontvangen door pers en publiek. Als Radio Deejay werkte Riza o.a. voor FunX, Radio 1, en tegenwoordig voor Radio 2 Soul & Jazz.


BABETTE ZWINKELS
Dromerige Nederpop gebracht met een kraakheldere stem.
Babette Zwinkels is een 19-jarige songwriter met een liefde voor de Nederlandse taal. Met haar kraakheldere, lichte stem brengt ze dromerige nummers die tussen pop en kleinkunst in zitten. In 2020 won Babette de Kunstbende Muziek prijs, waarna ze de studio in ging voor haar debuut EP ‘Zie jij?’ die in september 2021 de wereld in kwam. Babette hoort echt thuis op het podium, zo stond ze meerdere keren in theaters, zoals Westlandtheater de Naald en Stadstheater Zoetermeer, op het podium van poppodium Tivoli en verzorgde ze het voorprogramma van onder andere chansonnière Tess Merlot. Momenteel studeert ze, evenals haar band, aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag om volledig te gaan voor een carrière in de muziek!

KALPANARTS
Kalpana Raghuraman & Gysèle ter Berg
Kalpanarts is het dansgezelschap van duo Kalpana Raghuraman (artistiek leider & choreograaf) en Gysèle ter Berg (zakelijk leider & artistic associate). In 2015 richtten zij samen Kalpanarts op. Er was geen twijfel over mogelijk: samen zouden zij het stoffige stigma over Indiase dans tenietdoen, en het mystieke en veelzijdige van talloze Indiase bronnen blootleggen op een manier die past bij vandaag de dag. Eigenzinnig, dat wel. En daarmee valt Kalpanarts op. De afgelopen vijf jaar hebben zij een theaterbedrijf gerealiseerd waar je niet meer om heen kan. Vanaf 2021 wordt Kalpanarts meerjarig ondersteund door Fonds Podiumkunsten en de Gemeente Den Haag.