Jubileumvoorstelling

Gouwe Ouwen

Gouwe Ouwen op Volle Toeren is een orkest dat de muziek van Andre Rieu en het Johan Strauss orkest playbackt. Daarbij bestaat het orkest ook uit tenoren en sopranen.Wij spelen in zorginstellingen, bij verenigingen, in theaters en op speciale gelegenheden. De groep is ontstaan tijdens een tuinfeest, met als thema playback. Dit werd een groot succes en verschillende instellingen nodigden ons uit om op te treden. Op 30 januari geven wij een jubileumvoorstelling in Theater & Filmhuis Dakota en hopen wij jullie allemaal daar te zien!

OVER GOUWE OUWEN
Joke Breedijk, de oprichter werd helaas in 2018 ernstig ziek en haar grootste wens was, dat het orkest bleef bestaan. Om die redenen heeft zij een oproep gedaan bij TV West en naar aanleiding daarvan hebben verschillende mensen gereageerd om  haar werk voor te zetten. Joke overleed in februari, maar wij als orkest doen er alles aan om haar werk voor te zetten en dat dat aardig lukt, blijkt wel uit de vele aanvragen die wij krijgen. Begin 2019 is Gouwe Ouwen op Volle Toeren een stichting geworden en daar zijn wij hardstikke blij om.

Wij vinden het een feest om al die mensen te zien stralen als ze de muziek herkennen en beginnen mee te zingen. Dus Gouwe Ouwen gaat gewoon door en hoopt hier over 5 jaar weer te staan!


ALGEMENE INFORMATIE
www.gouweouwen.nl


Drankje inclusief. De kaartprijs is inclusief een drankje in de pauze. Als er geen pauze is, krijgt u het drankje na de voorstelling.