Jack Faded

Deze voorstelling is onderdeel van de Ook van Jou - Festival: Dakota Start met Jullie van Theater & Filmhuis Dakota. Bekijk HIER het gehele aanbod.

Jack Faded, ook wel bekend als de 'Prins van de Grote Markt' bracht eind 2019 zijn debuut EP uit. Deze EP beschrijft het leven van een kroegtijger die het nachtleven in de Haagse binnenstad onveilig maakt. Variërend van oldschool beats tot happy trap weet hij zijn eigen sound te creëren. 

In 2020 slaat Jack Faded een andere weg in met zijn nieuwe producties die een elektronischere sound vertegenwoordigen. Verwacht dus een veelzijdige en vooral energieke liveshow met veel nieuwe muziek die nog niet eerder ten toon is gesteld.


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren voor de volgende locaties: theaterzaal, filmzaal en studio via: www.theaterdakota.nl / kassa: 070 326 55 09.


Het Ook van Jou - Festival wordt mede mogelijk gemaakt door CultuurschakelGemeente Den HaagFonds 1818Fonds voor Cultuur ParticipatieUIT Festival Den HaagPopradar en Ooievaarspas.