Introductie Indiase dans door Kalpanarts

Introductie workshop Indiase dans voor bezoekers van True Life

Introductie Indiase dans door Kalpanarts 

Leer en dans een fragment uit de nieuwste voorstelling van Kalpanarts: True Life! 

Zou je meer over Indiase klassieke dans willen weten en leren?
Wil je kennis maken met de unieke danstaal van Kalpanarts?
Tijdens deze workshop introduceert een professionele danser van Kalpanarts enkele basis elementen van de meest bekende Indiase klassieke dansvorm Bharatanatyam.
Handgebaren, expressie met de ogen en ritmisch voetenwerk zijn elementen waar Indiase klassieke dansstijlen bekend om staan.

Daarnaast leer je enkele dansfrases uit de gloednieuwe voorstelling True Life! 

Iedereen is welkom! (volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar)

Draag gemakkelijke kleding, met blote voeten. Als je na de workshop naar de voorstelling gaat, heb je tijd om op te frissen en iets te drinken/eten.

Docent: Usha Kanagasabai

Usha Kanagasabai heeft van alle performers het langst met Kalpana gewerkt. Zij begon op jonge leeftijd met haar Bharatanatyam opleiding in Nederland en studeerde daarna door in India. Naast dans heeft zij zich toen ook verdiept in de ritmische aspecten van Indiase dans en muziek. Usha heeft naast het dansen ook veel ervaring met lesgeven. Usha heeft in veel producties van Kalpana gestaan en zo ook in Simeon. Daarnaast was zij assistent choreografie voor de productie Nadhi (2018).

Deze workshop is gratis op vertoning van True Life entrée kaartje. Bestel jouw kaartje wel even door op Bestellen te drukken, daar kun je je gratis kaartje aanvragen.
Niet naar de voorstelling maar tóch deze workshop volgen? Dat kan! Een ticket voor deze workshop kost €9.