In the Lotus Club

Miss Bee en Mike Boddé

Geïnspireerd op de legendarische Amerikaanse nachtclubs uit de jaren dertig, nemen gastvrouw Beatrice van der Poel – alias Miss Bee – en gastheer Mike Boddé u mee terug in de tijd van the Jazz, Blues, whisky en opium: ‘the sweet Lotus Blossom’.

Een show die lurkt aan de piano, en breeduit hangt op de divan. Met heerlijke, bedorven, kwalijk riekende muziek, die alle schaamte achter zich heeft gelaten en die met grote tegenzin – en tegen heug en meug – de volgende dag weer aan de slag gaat.

Van Pil tot Podium Witteman. Mike Boddé is pianist, muzikant en voormalig cabaretier. Hij studeerde muziek in Amerika, Chinees in Leiden en ging later naar het conservatorium om zich te bekwamen in compositieleer. Hij ontving onlangs de ‘Tinnen Bunzing’ van Appingedam, uit handen van niemand minder dan zijn broer Jim.

Van Jimi Hendrix tot Holleeder. Beatrice van der Poel is Miss Bee, zangeres, songwriter en stemactrice van vele luisterboeken, waaronder de bestseller Judas. Deed de Rietveld Academie en hulde zich onlangs nog in zijden kimono als Miss Bee en stond daarmee lange tijd nummer 1 in de bordeel top tien met de klassieker My Daddy Rocks Me.

Chillen met smooth jazz, af en toe een tikkeltje wild en spannend... en altijd bottoms up! Optioneel drinkt u in The Lotusclub onze eigengestookte booz, stijlvol uitgeschonken in antieke porseleinen theekopjes.

Met o.a. Niels Tausk op trompet & contrabas en Tom Beek op diverse saxen.


GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57.  Op vertoon van je voorstellingsticket haal jij je gratis drankje af bij de bar van ons Café ZUID 57, in de pauze of na afloop van de voorstelling.