Immortal Trees

Lavinia Meijer en het Amsterdams Andalusische Orkest

Harpiste Lavinia Meijer en het Amsterdams Andalusisch Orkest laten zich inspireren door hun muzikale wortels. Ze richten zich op nieuw en bestaand repertoire waarin verhalen over bomen centraal staan. Immortal Trees zijn de bomen om ons heen die eeuwenoude verhalen vertellen die van generatie op generatie doorgegeven worden. Groei, afsterven en voortleven, onder meer door de vele boeken en muziekinstrumenten die uit deze bomen gevormd zijn.

Lavinia Meijer, winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009, is één van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd. Ze wordt wereldwijd uitgenodigd om op te treden. Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, The Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan) en deelde met hen het podium, als ook met de legendarische zanger Iggy Pop. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht en zijn bekroond met een Edison Award en hebben een gouden- en platinastatus.

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.