Het kan nooit een x normaal

Taylor Made

Het kan nooit een X normaal gaat over het leven, beredeneerd vanuit het leven van Brandon. Brandon is geboren met het Hay-wells syndroom. Dit is een genetische afwijking wat gepaard gaat met een aantal complicaties. Hij heeft namelijk een hoornafwijking, wat betekent dat zijn tand, nagel en haargroei niet goed is. Verder heeft hij een gevoelige huid en een gat in zijn gehemelte, wat hem moeite geeft met praten. Ondanks dat, heeft hij zich nooit laten beperken door zijn syndroom. Zijn belangrijkste kracht is Liefde. Liefde is alles en alles is veel. Hij verdeeld liefde in vijf fundamenten: Acceptatie,  passie, muziek, vriendschap en de vrouw.

Samen met Hèlenie Scheer, Liam Noordzij en Daan Bruijnickx neemt hij jullie mee in zijn leven. Met deze voorstelling willen zij mensen bewegen en inspireren om niet te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden.


CREDITS


ALGEMENE INFORMATIE
brandontaylor.nl


PRAKTISCHE INFORMATIE TEN AAN ZIEN VAN HET CORONATOEGANGSBEWIJS

 • Vanaf 25 september is iedereen welkom op vertoon van je kaartje, identiteitsbewijs en geldig Coronatoegangsbewijs.
 • Het bewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.
 • Je krijgt een Coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag (uitsluitend via Testen voor Toegang, een zelftest is niet geldig) van maximaal 24 uur oud hebt. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.
 • Je kunt je Coronatoegangsbewijs tonen via de CoronaCheck-app of op papier.
  LET OP: een Coronatoegangsbewijs op papier is uitsluitend geldig wanneer deze is aangevraagd via coronacheck.nl.
  Hier kun je een papieren versie met QR-code downloaden en uitprinten.
 • Wil je je laten testen dan kunt u hiervoor een afspraak maken op www.testenvoortoegang.org.
  LET OP: dat je deze afspraak niet te ver voorafgaand aan de aanvangstijd van de film of voorstelling maakt. De test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Geen smartphone? Geen probleem!
Heb je geen smartphone tot je beschikking, dan kun je een geldig papieren Coronatoegangsbewijs aanvragen via www.coronacheck.nl. Lukt dat ook niet, dan kun je bellen naar 0800-1351.

LET OP: dat je dit telefonisch aangevraagde bewijs gemiddeld na een werkweek in huis hebt. Meer informatie over de regels en mogelijkheden lees je HIER.

Kaarten

 • Vr 5 Nov 20:15
  Normaal: €15,00
  Vriend: €13,00