Hanina’s Grote Kinderkletsshow 6+

Studio De Bakkerij

Deze show is onderdeel van Dakota's Herfstfeest! Bekijk HIER het gehele programma.

Bij Hanina hoef je geen belangrijke meneer of mevrouw te zijn om in een talkshow plaats te nemen. Alle kinderen die iets te vertellen hebben, zijn van harte welkom in de Grote Kinderkletsshow. Geen onderwerp is hier te groot. We gaan het hebben over de zorg voor het milieu, over veganisme, over schooldruk, autisme en nog veel meer. Ja, je leest het goed: niks kinderachtigs aan de Grote Kinderkletsshow. Heb je zelf ook een onderwerp waar je graag over wil praten, geef je dan op!

Talkshowhost is Hanina, een niet belangrijke mevrouw, maar wel eentje met veel gevoel voor humor!

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.


GRATIS MET DE OOIEVAARSPAS!
De voorstelling: Hanina's Kinderkletshow (6+) van 10.00 uur is gratis voor Ooievaarspashouders (kind en ouder). Ben je dus in het bezit van een pas en wil je graag naar de Grote Kinderkletsshow, bel/e-mail met de onderstaande gegevens:

Naam
Postcode, Huisnummer
Telefoonnummer
Aantal kaarten

tijdig met de kassa van Theater & Filmhuis Dakota via kassa@theaterdakota.nl / 0703265509 en kom je gratis kaartje afhalen op Zuidlarenstraat 57, 2545 VP, Den Haag.

Vergeet natuurlijk niet je Ooievaarspas mee te nemen!

LET OP: i.v.m. de maatregelen is het alleen mogelijk om voor 1 ouder en kind(eren, meerdere kids zijn wel toegestaan) een kaartje aan te schaffen.

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is de capaciteit van Theater & Filmhuis Dakota beperkt voor (jong)volwassenen per voorstelling. Voor kinderen t/m 12 jaar gelden echter andere regels. Zij kunnen wel naast elkaar en naast personen uit andere huishoudens zitten. Het is voor onze veiligheid en die van u dan ook belangrijk om te weten hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen er naar onze voorstellingen, films, workshops of andere activiteiten komen. We vragen u dan ook om bij het bestellen van de online tickets een onderscheid te maken tussen ‘Normaal’ tickets en tickets voor Kind t/m 12 ‘jaar’. Op=Op ;-)

LET OP: i.v.m. de maatregelen is het alleen mogelijk om voor 1 ouder en kind(eren, meerdere zijn wel toegestaan) een kaartje aan te schaffen.

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is de capaciteit van Theater & Filmhuis Dakota beperkt voor (jong)volwassenen per voorstelling. Voor kinderen t/m 12 jaar gelden echter andere regels. Zij kunnen wel naast elkaar en naast personen uit andere huishoudens zitten. Het is voor onze veiligheid en die van u dan ook belangrijk om te weten hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen er naar onze voorstellingen, films, workshops of andere activiteiten komen. We vragen u dan ook om bij het bestellen van de online tickets een onderscheid te maken tussen ‘Normaal’ tickets en tickets voor Kind t/m 12 ‘jaar’. De prijs blijft hetzelfde. We hopen op uw begrip.