Grace

Theater RAST | Ada Ozdogan

GRACE is een liefdesverhaal in een kapitalistische, westerse wereld waar het tijd is voor gerechtigheid en wraak. In Tarantino-stijl houdt Ada Ozdogan het westen met dit liefdesverhaal een spiegel voor, over de ideologieën die het zichzelf toe-eigent en de leugens over de geschiedenis die het zichzelf voorhoudt uit angst voor de waarheid. Om vervolgens letterlijk alles aan flarden te schieten.

Alleen liefde zal overleven. Wat ons rest is de rokende dampende aarde die in stilte dit verhaal voor altijd met zich mee zal dragen.
-----

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

CREDITS
concept en tekst Ada Ozdogan en Momo Samwel regie Ada Ozdogan spel Charlie Chan Dagelet, Denzel Goudmijn, Sidar Toksöz, Mattias van de Vijver, Momo Samwel, Michiel Blankwaardt, Celil Toksöz scenografie Katrin Bombe kostuum Lotte Goos sound design Jip den Dool