Frappant Comedy

Frappant Comedy is back!

Dé comedyshow van Den Haag is terug op zaterdag 8 februari in Theater & Filmhuis Dakota. Met weer een vette line-up (binnenkort meer hierover) en zoals altijd wordt de avond aan elkaar gepraat door Farbod zelf.

Line-up deze editie: n.n.b.


OVER FRAPPANT COMEDY
Frappant Comedy is een comedyshow die de Haagse cabaretier 
Farbod Moghaddam sinds 2010 organiseert in Den Haag. Per editie staan er drie verschillende comedians (en soms een spoken-word artiest) in de line-up met hun beste materiaal, die Farbod vervolgens aan elkaar praat als de Master of Ceremonie (MC). Bekende en minder bekende namen hebben inmiddels de revue gepasseerd, zoals Peter Pannekoek, Patrick Laureij, Leon van der Zanden, Rene van Meurs, Martijn Oosterhuis, Arie Koomen en Rayen Panday 

“De show is geboren uit frustratie”, vertelt Farbod. “Ik vond het altijd jammer dat er zo weinig stand-up comedy in Den Haag te vinden was. Zowat alles speelde zich af in Amsterdam. En dat was ook nog eens best ver. Vooruit, het is ook uit luiheid geboren.”  

Door Frappant Comedy te organiseren kon hij zijn eigen speelplek creëren én zijn vrienden een leuk avondje bezorgen, waarvan er veel zelden naar het theater gaan. Deze diverse groep kwam op deze manier te weten van fantastische comedians en de comedians stonden op hun beurt voor een van de warmste soorten publiek. Gaandeweg is de show vaste prik geworden voor mensen binnen en buiten Den Haag.  

Tot Frappant!


ALGEMENE INFORMATIE
www.farbod.nl


Drankje inclusief. De kaartprijs is inclusief een drankje in de pauze. Als er geen pauze is, krijgt u het drankje na de voorstelling.