EXTERN Peuterdans 2+

LET OP: DIT PROGRAMMA VIND PLAATS IN HET ZUIDERPARKTHEATER.

Deze zomervakantie gaat de Peuterdans door en wel tijdens het te gekke vakantiepark van het Zuiderparktheater. Dakota is eventjes gesloten maar in het Zuiderparktheater is het de hele vakantie feest.

Springen, swingen en vrij bewegen! Samen met je kind dansen, springen en swingen op muziek? Kom naar Peuterdans, voor jongens en meisjes tot 6 jaar met een begeleider. Plezier maken staat voorop en daarnaast is er aandacht voor de fantasie en belevingswereld van kinderen. Hun motoriek, samenspel en ritmegevoel wordt geprikkeld. Na Peuterdans kunnen de kinderen spelen en kleuren in de Tearoom terwijl de ouders nog wat napraten.
Op dinsdag 19 en 26 juli en op dinsdag 9 en 16 augustus kan er tussen 11.00 en 12.00 uur gedanst worden. Onder leiding van juf Viri en juf of juf Mira.
Entree is gratis.
voor meer informatie kijk op: https://zuiderparktheater.nl/vakantiepark/


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Di 9 Aug 11:00
    Plaatsbewijs gratis: €0,00
  • Di 16 Aug 11:00
    Plaatsbewijs gratis: €0,00