Expeditie Koude Kermis (4+)

Krokus Kabaal

Als je huis is gesmolten, waar moet je dan heen? Voor de Expeditie Koude Kermis zijn de drie dapperste ijsberen van de Noordpool geselecteerd om een nieuwe plek te vinden. In een zelfgemaakte hovercraft trekken ze richting het wilde zuiden. Daar waar de mensen wonen. Zou er nog plek zijn voor een nieuwe ijsberenkolonie?

Deze groep ongelikte ijsberen trekt puffend van de hitte door het land om onze gebruiken onder de loep te nemen. Ze bezoeken, besnuffelen en betasten alles wat ze tegenkomen. Pas op, sta niet in de weg, want de laatste tijd stond er weinig vis op het menu. Hun knorrende magen zien heerlijke, blaffende snackjes op vier poten rond lopen.

Deze inventieve ijsberen lijken misschien wereldvreemd maar je zult hen uiteindelijk in je hart sluiten.

CREDITS
Spelers Bram van Beusekom, Yalan Lips, Nynke Gabeler, Anna Bentivengna, Bo Kuiper, Jeroen Molenaar, Renate Moespot (3 spelers per speeldag) Concept Nynke Gabeler en Jeroen Molenaar Educatief traject Noortje Ankersmit Regie Tim Velraeds Illustraties Lobke van Aar Fotografie Michael Polane


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Wo 1 Mrt 10:00
    Normaal: €4,00
  • Wo 1 Mrt 13:30
    Normaal: €4,00