Egalus, 4+

Klein Amsterdam producties

Tegenwoordig moet alles hoger, sneller, dieper en verder. Alleen egeltje Egalus doet er niet aan mee. Egalus staat stil en ziet de schoonheid van alles, maar ook alle troep. Iedere dag prikt Egalus het bos schoon. Maar steeds vaker als het bos schoon is, liggen de duinen weer vol. En als de duinen leeg zijn, ligt het strand weer vol. Op een koude dag kan hij de rommel niet meer dragen. Boem! En toen stond alles stil.

‘Egalus’ is een voorstelling over om je heen kijken. Over de dingen echt zien. Over elkaar helpen en… over dieren met oranje hesjes.

Het populaire boek ‘Egalus’, geschreven door Marije Tolman, was het prentenboek van de Kinderboekenweek 2022. Klein Amsterdam Producties maakt er deze gelijknamige kindervoorstelling van, gespeeld door Nora Kolfker.

Let op! Als cadeautje van de Ooievaarspas is deze voorstelling gratis te bezoeken voor Ooievaarspas houders! Reserveer je kaartje bij de kassa door te bellen naar 070 326 55 09 of binnen te lopen bij Dakota. Deze actie is alleen geldig voor Ooievaarspashouders op vertoon van een geldige Ooievaarspas aan de kassa van Theater Dakota.