Eerlijk

Anuar

LET OP: wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is deze voorstelling geannuleerd.

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven.
Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende solovoorstelling EERLIJK.

Hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en is enorm gegroeid!

Anuar heeft als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen. Daarnaast heeft hij samen met Najib Amhali en Rayen Panday net een uitverkochte tour achter de rug genaamd RAMADAN CONFERENCE. Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden.
We hebben hem een tijdje moeten missen, want Anuar heeft drie jaar niet op de planken gestaan met een solovoorstelling. Maar hij is terug, met 'EERLIJK'
Pers en publiek over een avondje Anuar: “Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”“Hij is een gretige grappenmaker”, “Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen”. 


ALGEMENE INFORMATIE
www.hethuisvanasporaat.nl


Drankje inclusief. De kaartprijs is inclusief een drankje in de pauze. Als er geen pauze is, krijgt u het drankje na de voorstelling.