Een Wintervertelling!, naar Charles Dickens (en onszelf) 7+

Jeugdtheaterhuis

In de familievoorstelling ‘Een Wintervertelling!, naar Charles Dickens (en onszelf)’ gaan de jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis aan de haal met het wereldberoemde A Christmas Carol uit 1843. Maar… ze maken het van NU! Ze stellen vragen bij het verhaal van Dickens en delen hun eigen ervaringen met elkaar en het publiek. Waardoor zijn de spelers geworden wie ze nu zijn? En hoe zit het eigenlijk met Scrooge: hoe kan het dat hij eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen? De talentvolle acteurs laten zien wat ze in huis hebben: van dansen tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje! Laat je meenemen in deze aanstekelijke, tegendraadse én grappige voorstelling geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder.

“Iedereen heeft een eigen verhaal, goed of slecht, en ik vind dat die verhalen gehoord moeten worden. Misschien herken jij je erin… en dat laat zien dat niemand alleen is!” – Jan, acteur

Een Wintervertelling! Naar Charles Dickens (en onszelf) wordt gespeeld door jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis.

Randprogamma: Extra workshop en muziek!

Een uurtje voor voorafgaand aan de voorstelling is er voor alles kids + familie een workshop om het warm of koud van te krijgen! Deze duurt ongeveer 60 minuten, aanvang: 13:30. Hiervoor moet je wel even aanmelden, dat kun je hier doen. 
Na de voorstelling is er natuurlijk ook nog een heuse winter sing - along in het café!

Het hele randprogramma is inbegrepen bij de 5,- entree.