Dribbel 2+

Dribbel gaat met Leentje Nijlpaard logeren op de boerderij. Daar zijn een boerin, knechten en natuurlijk veel andere dieren. Dribbel wil met iedereen vriendjes worden, want dan kunnen ze samen spelen, maar Leentje vindt de andere dieren maar stom. Dribbel wil alles leren en als er een probleem is, hoopt hij dat er veel kinderen in de buurt zijn om te helpen.

Na een tournee over de hele wereld is Dribbel van Theater Terra terug in Nederland voor de Dribbel minishow! Dribbel laat de verhalen uit zijn boeken tot leven komen en zingt daarbij vrolijke liedjes. Ook mag iedereen meedoen met een klompendans!

OVER THEATER TERRA
Theater Terra is onnoemelijk populair bij de kleintjes en bekend van vrolijke succesnummers als ‘Kikker’ en ‘Kleine Ezel’. Dit seizoen maakt de groep een swingende familiemusical rond Dribbel, het hondje uit de bekende boeken van Eric Hill.


LET OP: In lijn met de landelijke voorschriften voor theaters en bioscopen, is het niet mogelijk om kaartjes te kopen aan de deur. Koop uw kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar u naartoe wilt. 

Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota