Diederick’s debuut

Diederick Ensink

Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen; “een gezonde verslaving”, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen én daarbij ook nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, horen we je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick op het toneel in ‘Diederick’s Debuut’.

 

Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan Diederick door middel van technologie, zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’, in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven wekken. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres. Van Shaffy tot Coldplay, van Beethoven tot Billy Joel, allen op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelfgeschreven muziek mag niet ontbreken en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass. ‘Diederick’s Debuut’ is een Multi-Instrumentale, Muzikale One-Man-Show.

 

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

CREDITS
foto Govert de Roos