De zus van Frida Kahlo

De nieuwe familievoorstelling van Ensemble SeaSession & Servaes Nelissen

Een Muzikale Mexicoshow!

De zus van Frida Kahlo is een voorstelling over een orkest en zijn bevlogen dirigent en Mexico-kenner Frederik de Waal, op weg naar het slotakkoord in hun samenwerking. In de voorbereidingen van hun Mexicaanse concert belandt Frederik in een surrealistische droomwereld tussen leven en dood. Daar ontmoet hij de geheimzinnige Christina Kahlo. Tegen het einde bloeit er iets moois op tussen hen beiden. Een concert en show ineen met negen muzikanten, twintig instrumenten, een op hol geslagen pianola én.... een gastoptreden van Frida zelf! Verhalen, liederen en acts met eigenzinnige poppen en absurdistische animatiefilms. Een geestige en ontroerende voorstelling vol opzwepende Mexicaanse muziek!

'De opvolger van Circus Charms is opnieuw een feest van muziek, theater en film.'

Een feestelijke voorstelling over de dood: Arriba Arriba!!!

💀 WORKSHOPS 💀

Ongeveer een uur vóór de voorstellingen van De zus van Frida Kahlo vindt er in een aantal theaters een gratis toegankelijke workshop plaats, die onder leiding zal staan van de Mexicaanse slagwerker Pepe Garcia en kunstenaar Olga de Bie. Meedoen? Klik hier! 

CREDITS
concept, spel en muziek Ensemble SeaSession, Servaes Nelissen eindregie Marijn van der Jagt muziek Ensemble SeaSession: Marijke van Kooten – viool, Anneke Janssen – cello, Ingrid Geerlings – fluit, Evert Weidner – hobo, Pierre Woudenberg – klarinet, Sergei Dovgaliouk – hoorn, trompet, Quirijn van Regteren Altena – contrabas, Pepe Garcia – slagwerk, Pauline Post – piano animatiefilm/VJ Sjeng Schupp productie Stichting SeaSession

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

 


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 21 Mei 14:30
    Normaal: €12,50