De Vuilnismannen

Deze activiteit is onderdeel van de Ook van Jou - Festival: Dakota Start met Jullie van Theater & Filmhuis Dakota. Bekijk HIER het gehele aanbod.

Na ratten getimmerd te hebben bij RAT en op afvalbakken getrommeld te hebben bij Koen Herfst is iedereen klaar voor DE VUILNISMANNEN.  

Onder het motto ‘Trommelen op Rommel’ reizen De Vuilnismannen door het hele land. Met een uitgebreid trommel instrumentarium bestaande uit gedumpte emmers, tonnen, borstels, pannen en andere afvalmaterialen zorgen zij voor een zinderende interactieve performance voor alle leeftijden 

De positieve en muzikale energie knalt ervan af: de perfecte manier om samen met iedereen het nieuwe theaterseizoen in te drummen! 

LET OP: Kinderen kunnen bij elkaar vooraan staan of op de grond zitten. Ouders e.a. graag daarachter op de stippen met een stoel.


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren voor de volgende locaties: theaterzaal, filmzaal en studio via: www.theaterdakota.nl / kassa: 070 326 55 09.


Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Ooievaarspas.