De Grote Waarom Show 4+

TG Winterberg

Waarom? De vraag der vragen, waarop je oneindig voort kunt boorduren. In De Grote Waarom Show zoekt Tg. Winterberg naar de antwoorden op alle waarom-vragen. Nou ja alle, zoveel er natuurlijk in de show passen.

Zoveel vragen, zoveel antwoorden. De spelers en de poppen nemen je mee op hun avontuurlijke reis door het 'koninkrijk der vraagtekens'. De vragen vliegen je om de oren. Waarom zitten niet alle antwoorden al in ons hoofd? Waarom zijn we wie we zijn? Waarom leef ik op de aarde?

De Grote Waarom Show draait op onze nieuwsgierigheid. Als je hebt gevoel hebt alles al te weten, dan heb je gewoon nog niet genoeg vragen gesteld. Want "daarom" is natuurlijk geen reden!

Met behulp van poppen, humor, krachtige beelden en een flinke dosis fantasie maakt Tg. Winterberg een show voor (heel) jong én oud.


ALGEMENE INFORMATIE
www.stipproducties.nl


Drankje inclusief. Deze kun je vooraf aan de voorstelling halen en bevat geen warme dranken. Drankjes mogen mee de Theaterzaal in.


Kaarten kopen op 1.5 meter in Theater & Filmhuis Dakota  

Graag vragen we je i.v.m. de Coronamaatregelen aandacht voor het volgende bij het bestellen van je toegangskaarten:

 • Koop je kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar je naartoe wilt.
 • Kom je alleen of wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan een 'Solo Ticket'.
 • Kom je met meerdere personen? Maak dan gebruik van de kaartsoort ‘Normaal’.
 • Koop je een 2 of 3 ‘Normaal’ tickets, zit je altijd naast elkaar zonder 1.5 meter ertussen.
 • Bestaat je gezelschap uit meer dan 3-6 personen, kan het zo zijn dat wij jullie los van elkaar moeten placeren.
 • Voor het bestellen van kaarten met korting en een rolstoelplaats: neem s.v.p. contact op met onze kassa: kassa@theaterdakota.nl / 070 326 55 09
 • Bij binnenkomst van de theaterzaal (ingericht in reguliere opstelling met tribune of een speciale café-opstelling), wordt door een medewerker een zitplaats aangewezen. Dit is anders dan de vrije plaats keuze die je bij ons gewend bent.
 • Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota

Wij willen je alvast bedanken voor je begrip en medewerking!

Kaarten

 • Ma 28 Dec 13:30
  Ouders: €6,00
  Vakantiepas Jeugd: €4,00