De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

Regisseur: Lucio Messercola / Nederland / Duur: 71 minuten

In de muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm; Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief (Chris Tates) de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas (Robert ten Brink) te passen.

Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. Twee gemeneriken Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk) krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. Gelukkig schieten alle Pieten: Party Piet Pablo (Okke Verberk), Marco Marsepein (Giovanni Caminita), Bennie Taaitaai (Joshua Albano), Kim Cadeau (Sara Robben), Paco Post (Wes Mutsaars), Willem Wortel (Stef de Reuver) en het nieuwste pietje Chico Choco (Noah Ganahl), te hulp. Zal het ze lukken om Hugo Hogepief op tijd terug te vinden en pakjesavond te redden? De vorige De Grote Sinterklaasfilm was een groot succes en was met meer dan 200.000 bezoekers de meeste geliefde Sinterklaasfilm van 2021. Net als vorig jaar zit De Grote Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud!

Met op woensdag 30 november: Kidsclub Sint editie! πŸŽπŸŽ‰

Welkom bij de Kidsclub Sint editie 🎁! Voorafgaande aan de Sinterklaas film kunnen kinderen een chocoladeletter versieren in onze Artlabs! Kinderen zijn van 14:00 tot 14:50 van harte welkom om de mooiste chocoladeletter te maken en daarna gaan we met zijn allen naar de film πŸŽ₯πŸ˜„.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

 • Za 3 Dec 10:30
  Cineville - Film: €0,00
  Normaal - Film: €7,50
 • Za 3 Dec 13:30
  Cineville - Film: €0,00
  Normaal - Film: €7,50
 • Wo 7 Dec 14:00
  Cineville - Film: €0,00
  Normaal - Film: €6,50