De Avonturen van Pil

Hoe overleef je als jong weesmeisje in de middeleeuwen?

Regisseur: Julien Fournet / Frankrijk / Duur: 89 minuten

In de straten van de middeleeuwse stad Nevelburg woont Pil, een jong weesmeisje met haar drie tamme wezels. Om te overleven stelen ze voedsel uit het kasteel van de gemene bevelhebber Tristan, die zich de troon heeft toege igend. Op een dag vermomt Pil zich als prinses om aan de bewakers van het kasteel te ontsnappen. Dit is het begin van een waanzinnig avontuur om Roland te redden, de echte erfgenaam van de troon die werd betoverd en getransformeerd in een ‘kipkat’ (half kip, half kat). Het is een avontuur dat het hele koninkrijk op zijn kop zet. Pil leert dat adel in elk van ons te vinden is en vindt de familie die ze nooit heeft gehad.


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

 • Wo 25 Mei 15:25
  Cineville - Film: €0,00
  Normaal - Film: €6,50
 • Za 28 Mei 14:00
  Cineville - Film: €0,00
  Normaal - Film: €7,50
 • Wo 1 Jun 13:30
  Cineville - Film: €0,00
  Normaal - Film: €6,50