De Avond Die Jouw Hart Raakt

Gast in Dakota

Fantastische avond met twee top-muzikanten: Gerard Alderliefste en Esther Groenenberg!

Gerard Alderliefste zong met artiesten zoals Ramses 
Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Treedt op met Cor Bakker. Zingt vol overgave in het Frans, maar maakt ook prachtige eigen nummers. 

Esther Groenenberg bracht drie albums uit en tourde met haar eigen mooie liedjes langs de Nederlandse theaters. Maakt daarnaast deel uit de meidenband The Bluebettes. Onlangs deed zij een theatertour waarin ze in de huid van Carole King kroop. 


Deze voorstelling is onderdeel van GAST IN DAKOTA:

Buurtbewoners in Escamp krijgen de kans om hun ideale theateravond te programmeren in Theater Dakota. Loesje van der Geer, leerkracht basisonderwijs en nu dus ook gastprogrammeur, greep haar kans en boekte haar favoriete artiesten: Gerard Alderliefste en Esther Groenenberg. Ze noemde het: de avond die jouw hart raakt.  

Loesje: “Door hun muziek word ik geraakt, het is prachtig. Ik wil dat meer mensen ervaren wat hun muziek met je kan doen. Vandaar deze twee topmuzikanten in mijn ‘eigen’ Theater Dakota.” 


Drankje inclusief. De kaartprijs is inclusief een drankje in de pauze. Als er geen pauze is, krijgt u het drankje na de voorstelling.